Nyheter

Publicerad 2023-05-26

Inför höstterminen

Vi har tyvärr behövt höja ridavgifterna mer än vanligt även inför denna höst. En höjning på 6 % har varit nödvändig för att få verksamhetens ekonomi att gå ihop. Ökade kostnader för foder och strö plus en hyreshöjning på 10,8 % är de främsta orsakerna till höjningen. Kostnaderna för el har vi lyckats hålla på en rimlig nivå i och med att vi sänkte temperaturen i anläggningen i vintras.

En förhoppningsvis mer positiv nyhet inför höstterminen är att det kommer bli möjligt för medlemmar att sälja enstaka ridlektioner, dock inte hopplektioner. Men med följande förutsättningar:

  • Att den som köper rider på ungefär samma nivå som säljaren och kan rida samma typ av häst som säljaren.
  • Att säljaren mejlat info@sollentunaridklubb.com och fått godkänt av ridskolechefen Eva senast 2 vardagar innan den aktuella ridlektionen.

Vi kommer att uppdatera reglerna som finns under rubriken “Återbud och igenridning” på hemsidan inom kort. 

Publicerad 2023-05-23

Uteritter och terränghoppning

Från och med nu (vecka 21) och fram till terminens slut kommer uteritter och terränghoppning att förekomma på seniorlektionerna.

Vid terränghoppning kommer berörda grupper att få info om det på mail vid lunchtid samma dag. Uteritter aviseras ej i förväg.

Publicerad 2023-05-16

Igångsättningslektioner i augusti

Nu går det att anmäla sig till igångsättningslektioner, privatlektioner och uteritter vecka 32, innan ridskolestarten i augusti. Läs mer om allt detta här: Igångsättningslektioner.

Publicerad 2023-05-12

Ny omgång av ”Jag och hästen”

Nu är det dags för en ny omgång av ”Jag och hästen”. Det är tre tillfällen, 25/5, 1/6 och 8/6. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig. Jag och hästen.