Nyheter

Publicerad 2023-12-09

Pay and jump i samband med KM

Vi tar emot anmälning för P&J under hopp KM 17/12 för Seniorer/häst i mån av plats och hästar. Samma regler som P&J: Ingen debut på ny höjd. Maila in dina hästönskemål och höjd till tsek@sollentunaridklubb.com så återkopplar TSEK till er.

Publicerad 2023-12-06

Vinnaren av Höstlövsracet 2023

… är Tyra Söderholm Pettersson!

Delad andraplats blev Tilde Liljequist och Ester Udd! Stort grattis till er alla tre.

Publicerad 2023-11-15

Julpynt och julpyssel 30/11

Snart är det dags för alla skötare att julpyssla och julpynta i stallet. Läs mer om detta här.

Publicerad 2023-11-28

Uppdaterad policy för sociala medier

Styrelsen har gjort en översyn av klubbens policy för användandet av sociala medier. Syftet med policyn är att alla våra medlemmar ska ha samma riktlinjer att förhålla sig till så att vi kan använda sociala medier på ett positivt sätt. Vi har nu förtydligat att filmer eller bilder som läggs ut på sociala medier endast får visa den person som vill bli filmad/fotograferad. Ljud, i form av prat eller instruktioner från ridlärare, ska också tas bort innan filmerna läggs ut. Policyn i sin helhet finns att läsa här.

Publicerad 2023-11-27

Pay and ride – dressyr i samband med KM

Nu finns det möjlighet att vara med och rida Pay & Ride söndag förmiddag den 10 december 2023 i samband med KM i dressyr. Pay & Ride innebär att du har möjlighet att träna på att rida program under
tävlingslika förhållande. Du får en rosett om du rider över 60%. Välj mellan klasserna: Lätt D:4, Märke 3, Lätt C:1, Lätt B:1 och Lätt A:1. Läs mer i inbjudan här.

Ni kommer att få ett besked om ni har fått plats när anmälan för KM går ut, tisdagen den 5/12. I din anmälan skriver du vilken klass du vill starta, önskemål på 3 hästar samt om du vill starta KM eller Pay and ride. OBS! Anmälan skickas till: tsek@sollentunaridklubb.com