Tävlingssektionen


SoRKs UPPFÖRANDEKOD

I samband med tävlingssektionens kick off våren 2018 samlades alla närvarande medlemmar och sammanställde lite tankar över hur vi ska vara mot varandra och hur vi ska ta hand om vår anläggning. Andan följer våra ledord: Ansvar, Trygghet, Ödmjukhet.
Detta resulterade i SoRKs Uppförandekod.


Tävlingssektionen anordnar klubbens externa tävlingar. Varje år genomför vi lokala hopptävlingar och dressyrtävlingar för både häst och ponny. Tävlingssektionen består av både ridskoleelever och privatryttare och vi jobbar för att ständigt förbättra våra tävlingar. Det rörs sig om allt från att finslipa matsedeln till att måla hinder och ragga sponsorer.

I tävlingssektionen finns det plats för alla och vi behöver ständigt nya sektionsmedlemmar för att kunna genomföra så bra tävlingar som möjligt. Vi har delat upp arbetet i ett antal olika ansvarsområdena; säkerhet, sekretariat, funktionärer,  sponsring, IT samt cafeteria.

Om du är intresserad av att veta mer om oss, tävlingarna eller hur du går med i Tsek skriv till oss på tsek@sollentunaridklubb.com

Vi i tävlingssektionen vill även tacka alla underbara funktionärer som ställer upp under tävlingsdagarna. Utan er skulle vi inte kunna ha så bra tävlingar som vi har! Här är ett utdrag ur ett mail som vi fick efter våra senaste tävlingar:
”TUSEN TACK för superbra tävling! 
Trevliga funktionärer, MYCKET bra koll på framridning/framhoppning. Rolig speaker. Bra bana, parkering, banunderlag osv. 
Så trevligt att vi åkte tillbaka och tittade efter att vi hade dumpat hästen hemma igen :)”

Allt överskott från tävlingarna går tillbaka till ridskolans verksamhet i någon form och det är roligt att vara en del av det när man hjälper till som funktionär.


Medlemmar i Tävlingssektionen 2024:

Sofia Målberg – Ordförande
Malin Hollander – Vice Ordförande
Jasmine Axelsson 
– Ansvarig för våra externa hopptävlingar
Frida Ejneborn – Ansvarig för våra externa hopptävlingar
Sara Björkner – Sponsring
Gitten Lundgren Hydén – Sponsring
Melanie Swales – Säkerhet
Louise Ekstrand
– Sekretariat
Lena Aldeström – Ansvarig för våra externa dressyrtävlingar
Evelina Karlsson – Ansvarig för våra externa dressyrtävlingar

Vi söker nya medlemmar till Tävlingssektionen, hör av dig till tsek@sollentunaridklubb.com om du är intresserad eller har några frågor.
Det går även bra att prata med oss när vi ses i stallet.