Att rida hos oss

På SoRK har vi ett stort och varierat utbud av lektioner, allt från nybörjarnivå för barn till mer avancerad nivå för både barn och vuxna. Utöver de vanliga grupplektionerna erbjuder vi privatlektioner, olika typer av kurser och tävlingar som riktar sig till olika målgrupper. Undervisningen omfattar dressyr, hoppning, terränghoppning, uteritt och teori. Det finns specialgrupper i både hoppning och dressyr. För den som har möjlighet att rida dagtid har vi en hoppfri seniorgrupp på måndagar 14.00 .

Vårt mål

Vårt mål är att ge våra elever en stabil grund att bygga vidare från där en god sits och inverkan är av högsta prioritet. Med hästen i fokus ger vi våra elever verktyg och kunskap att utvecklas som ryttare tillsammans med våra hästar och ridlärare. Vårt mål är att ge individuell undervisning i grupp . Vi vet att våra elever precis som våra hästar är individer och det utgår ridlärarna från när de undervisar. Vi vill att den kunskap du erhåller på ridskolan ska vara tillräcklig för att du ska se det som möjligt att i framtiden ha en egen häst.

Välkommen till ridskolan

Nyttig information för dig som är ryttare eller förälder till ryttare från Svenska Ridsportförbundet: Välkommen till ridskolan folder SvRF
Läs den!

Är du intresserad av att börja rida hos oss? Vi har olika kunskapsnivåer, från nybörjare till erfarna grupper (Gruppindelning). För närvarande är det ganska fullt i våra grupper, men lämna gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det dyker upp en plats. 
Avvakta bekräftelse, får du inget svar skicka in igen.

Intresseanmälan