Kafeteriagrupp sökes

Brinner du för mysig samvaro i stallet och tänker att en öppen cafeteria skulle kunna göra vår ridskola ännu trevligare att vara på? Då kan du vara den vi söker!

Sollentuna ridklubbs styrelse hör ofta önskemål om att oftare ha öppet i cafeterian. En dröm är att kunna hålla öppet under fredagar, lördagar och söndagar samt förstås också då vi har tävlingar, kurser och clinics.

Styrelsen efterlyser nu en dedikerad kärntrupp bland klubbens medlemmar, som tillsammans skulle kunna få visionen om en öppen cafeteria att bli sann utan att arbetet för den enskilde blir för tungt. Vi tror att ni behöver vara fyra personer, där en tar på sig ledartröjan och tar huvudansvaret. I uppdraget ingår inköp av varor, planera för försäljning, styra upp öppettider och att schemalägga bemanning. Om du dessutom älskar att baka och pyssla och är en fena på att engagera andra är det ett extra plus. Vi tror att framgången ligger i att en cafeteriagrupp leder arbetet och tar ett extra ansvar för att få det att hända. Tillsammans med styrelsen tar vi fram en handlingsplan för hur vi kan engagera fler medlemmar som utifrån ett rullande schema bidrar till att kunna hålla öppet.

Precis som övrigt styrelsearbete bygger detta på ideell grund, men ju fler som engagerar sig desto lättare går jobbet. Frågan vänder sig till dig som antingen rider själv på ridskolan eller har barn/barnbarn som rider här.

Finns du/ni där ute, som skulle vilja bidra till mer och bättre fika? Anmäl ditt intresse till ordforande@sollentunaridklubb.com Om du har frågor är du välkommen att kontakta Anna-Karin Bergström i styrelsen: 076-777 10 24