Nyhetskategori: Medlemsinfo

Publicerad 2023-02-11

Välkommen på årsmöte

Söndagen den 19 februari kl. 15 i kafeterian.
Dagordning, verksamhetsberättelse, revisorerna berättelse samt verksamhetsplan och budget för 2023 finns på hemsidan under Styrelsen. En papperskopia av handlingarna finns för påseende på anslagstavlan i stallet.

Efter årsmötet blir det fika och information om resultatet från medlemsenkäten.                                 Välkomna!
Styrelsen

Publicerad 2022-09-09

Halloweenövernattning

Nu är det dags för Useks årliga Halloweenövernattning mellan 8-9 oktober. Läs på Ungdomssektionen hur du ska göra för att anmäla dig och vad som gäller.

Välkommen!

Publicerad 2022-08-19

Skötarkurs juniorer

Nu är det dags för terminens första skötarkurs för juniorer. Kursen vänder sig till alla juniorer som vill bli skötare. För att bli skötare måste du delta på både kurstillfällena, 15/9 och 22/9.

Läs mer under Skötare här på hemsidan.

Publicerad 2022-08-09

Klubbkläder

Föreningen har tecknat ett nytt avtal med leverantör av klubbkläder där vi numera kan köpa kläder med broderad logga.
Nu kan vi lansera vår nya sida bara för oss! Här kommer utbudet att fyllas på allt eftersom då höstens och vinterns nyheter kommer in i butiken.

Länk till denna sida finns under Klubbkläder här på hemsidan.

Publicerad 2022-05-13

Fixardag 29 maj

Nu är det dags för vårens andra fixardag. Söndag den 29 maj möts vi i stallet mellan 9.00 och 15.00. Vi kommer plocka ogräs, måla och olja för att piffa till vår fina anläggning inför de kommande tävlingarna.

Alla är välkomna att hjälpa till. Kan man hjälpa till en timma är det toppen kan man hela dagen ännu bättre.

Vi ses väl?

Publicerad 2022-05-05

Fixardag 7 maj

Du har väl inte missat vår trevliga städdag vi har nu i helgen?
Drop in mellan 9-15. Kom och få en trevlig stund med stallkompisarna och hjälp oss att fixa iordning anläggningen inför våren.
Anmäl dig gärna till Lotta.luck@gmx.com eller 0708-773515. Skriv gärna vilka ev verktyg du kan ta med.
Vi ses! Välkomna!

Publicerad 2022-04-05

Kort från styrelsemötet i mars

Här kommer en kort summering av ett par frågor som var uppe vid styrelsemötet 15 mars.
Fixardagar och andra avsuttna aktiviteter
Planeringen av årets avsuttna aktiviteter påbörjades. Som vanligt blir det fixardagar och (minst) en klädbytesdag. Förhoppningsvis kommer vi även att kunna arrangera ett studiebesök. Håll utkik på hemsidan för datum!
Kunskapsbank på hemsidan
På mötet beslutades också att på hemsidan under rubriken Kunskapsbanken samla nyttiga tips och råd som gör verksamheten lättare och säkrare för alla medlemmar. Där finns nu bland annat filmer om hur man tränsar, sätter på benskydd och viker ett täcke.

Frågor och funderingar?

En kort beskrivning av styrelsens övergripande arbete finns här: Styrelsen

Det går alltid bra att prata direkt med någon av oss om du har några idéer eller undrar över något, eller mejla till styrelsen@sollentunaridklubb.com

Publicerad 2022-02-15

Rapport från styrelsen

Vi fortsätter med en kort rapport från senaste styrelsemötet. Har ni några frågor om vad som avhandlats eller om du är nyfiken på vad styrelsearbetet innebär, hugg tag i en av oss i stallet.
Styrelsemöte januari

Publicerad 2022-02-10

Äntligen!

Att Covid-restriktionerna nu är borta innebär att vi kan ta bort reglerna för maxantal i olika delar av vår anläggning. Men för alla väl och ve – fortsätt att hålla avstånd och stanna hemma om ni känner er sjuka, förstås. Vi kommer nu också genomföra både Useks årsmöte den 20 feb kl 13 och klubbens årsmöte den 27 feb kl 15 i stallet. Så ingen föranmälan krävs för att delta.

Publicerad 2021-12-15

Kalender 2022

Det finns fortfarande kvar kalendrar till försäljning till det facila priset av 50 kr.
Grattis till er som fick era bilder utvalda av juryn. Ni kan hämta ett ex gratis i receptionen.
Malin Hollander, Karolina Nordin, Astrid Andersson, Sonja Johansen, Louise Ekstrand, Malin Listén, Agnes Wistemar, Tilde Liljequist och Jennie Sölving.