Charlie

1991 – 2012

e. Chapman   u. Camie   ue. New Gardens XX

Placeringar upp till en 1 m hoppning.

Väldigt fin trots sin något grova exteriör vilket Charlie dock inte ser som något hinder. Han är en av ridskolans mest framgångsrika hopphästar. Om du gillar Charlie gillar han dig men han gillar alltid sig själv mest. Sitter det publik på läktaren är han inte sen att visa upp sig. Charlie tackar aldrig nej till lite ompyssling.

Charlie lämnade oss 16 november 2012 och blev 21 år. Många är vi som saknar den maffiga, fina, röda hästen!

Om Charlie av Jeanette:
Finaste Charlie flyttade till de evigt gröna ängarna i fredags. Vi gjorde allt vi kunde för honom hela dagen fram till sen kväll. Då tog hans resa med oss på ridskolan tyvärr slut…

På morgonen talade han om för oss att något var kruxigt med hans mage. Vi hade ut flera veterinärer till honom under dagen som behandlade honom men gjorde samma tråkiga bedömning. Tyvärr blev han bara sämre och tillslut var vi tvungna att fatta ett tungt och sorgligt beslut.

Dagen med Charlie har lagt tunga stenar på våra axlar då han varit en av våra klart mest lysande stjärnor som verkligen klarat av allt! Han har dessutom skött sitt arbete med bravur och sällan klagat. De få gånger han dock sagt ifrån så har det verkligen varit något. Som den här gången…

Att förlora en så närstående kollega, som jag ändock jobbat med hela min tid på SoRK, som varit så ärlig, så godmodig, så villig att lära ut, och så oerhört vänlig. Det är tungt.

jag vill tacka Charlie för ett fantastiskt avtryck i mitt liv, och tacka för allt han hjälpt mig att lära. Älskade CharlieBoy. Hälsa Gilbert från mig.
18 nov 2012